Välkommen till en ny hemsida som är början på någonting nytt!

Tolv år har gått sedan jag startade salong make me på Linnégatan 48! Det har varit en fantastisk tid med underbara kunder, mycket skratt och mycket av det ”lilla extra”. Nu går jag vidare mot nya mål och utmaningar som frisör och ekologiska produkter, något som jag verkligen brinner för.

Jag kommer att ta emot kunder hemma hos mig på Linnégatan 48. Ni är välkomna att ringa och boka tid.

Massagekunder är välkomna att boka tid hos Istvan på tel. 0735-07 50 06.

image

Under sommaren är ni välkomna till Lavendeltorpet.se där vi erbjuder övernattning, yoga, massage, bastu, badtunna i trä, lunch middag och en underbar rofylld lantlig miljö!
Instagram: @lavendeltorpet

Läs vad våra kunder tycker om oss på localears.

Vi önskar er alla en härlig dag!

Eva Docnell Nagy – 0708 14 09 75
Istvan Nagy – 0735 07 50 06